Pædagog søges pr.15.8.2024

Pædagog til Privat børnehave.

Privatbørnehaven Engvej søger uddannet pædagog på 30 timer pr.15.8.24

Uddannet Pædagog på 30 timer pr. 15/8-24.

(Bliver du uddannet her til februar er du velkommen til at søge)

Kunne du tænke dig at arbejde i Odenses bedste private børnehave, hvor arbejdsglæde og det gode børneliv er i fokus. Har du fagligheden til at udfolde husets pædagogiske læreplaner, så har Privatbørnehaven Engvej måske jobbet til dig.

Om os

Privatbørnehaven Engvej er beliggende i en ældre villa i en to etagers ejendom i Hunderupkvarteret.

Vi er normeret til 45 børn i alderen fra 2,10 år og indtil skolestart/forårs SFO.

Til hverdag er børnehaven delt ind i tre aldersgrupper; Kerner, Spirer og Rødder. Uden for samling og frokost, kan børnene være i hele huset så de kan knytte relationer og lege på tværs af grupper og med forskellige voksne. Vi er et hus, der er meget udenfor og vi tager ofte på ture ud af huset, både gruppevis og på tværs af huset.

Om jobbet som pædagog:

Vi søger en pædagog på 30 timer, som er omstillingsparat, robust og som er i besiddelse af faglig kærlighed.

I Privatbørnehaven Engvej arbejder vi værdsættende, nysgerrigt og anerkendende. Og en stor del af vores hverdag handler om at omsætte arbejdsmetoder, værdier og de pædagogiske læreplaner til konkrete praktiske handlinger.

Vi arbejder bl.a. meget med nærvær, med børnenes alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, social inklusion, krop og bevægelse, sprog, natur og naturfænomener samt kulturelle udtryksformer og værdier og ikke mindst børnenes egne lege.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en dejlig arbejdsplads, hvor vi brænder for at arbejde med børnene og samarbejdet med hinanden. Vi er bevidste om, at nøgleordene nærvær, den fri leg, trivsel, dannelse, læring og udvikling er vigtige for børnene samt de forskellige behov, som kræver noget forskelligt af os som fagprofessionelle.

Om dig

Som vores nye kollega er det vigtigt, at du;

  • Har din faglighed i orden
  • Er mødestabil
  • Nyder at lege ude og inde både sommer og vinter
  • Kan indgå på højde med børnene
  • Er fleksibel og ansvarlig
  • Kan møde børnene, hvor de er
  • Kan identificere dig med vores pædagogiske læreplaner
  • Hvis du brænder for science, musik eller udeliv er det så fint.

 

Vi forestiller os desuden, at du som person er venlig og imødekommende over for kolleger, børn som forældre. Du er loyal mod fælles beslutninger og engageret i dit arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomst for pædagoger og medhjælpere indgået med LDD-BUPL_PMF. Særlige kvalifikationer kan eventuelt honoreres.

Ansættelsesproces

Kontakt leder ved interesse på 30807072

 

Views: 66